Tina Jeromen

Tina Jeromen je diplomirana psihologinja. Bivša vrhunska plavalka je po zaključku tekmovalne kariere ostala v športu kot trenerka plavanja. Ker jo je že kot tekmovalko zanimal človeški um in psihologija, se je kot študentka psihologije kmalu znašla v vodah športne psihologije. Poleg praktičnega dela s športniki je študij zaključila z diplomsko nalogo, v kateri je analizirala pristope in značilnosti vodenja pri slovenskih trenerjih.

Praktične izkušnje je nato nabirala na področjih socialne preventive, kot psihologinja v šoli in kot vzgojiteljica v Mladinskem domu. Danes vodi svoje podjetje Psiholab, aktivno sodeluje v sekciji za športno psihologijo kot članica strokovnega odbora, redno pa se udeležuje tudi intervizij. Zaključila je z izobraževanjem za vedenjsko-kognitivnega terapevta (3. stopnja) in izobraževanjem za hipnoterapevta. Vsakodnevno dela s športniki, trenerji in starši iz različnih športnih panog: plavanje, košarka, smučanje, tenis, atletika, ples, nogomet … Z delavnicami za trenerje, starše in športnike sodeluje z različnimi športnimi klubi.

Kot soavtorica je napisala priročnik za športno psihologijo Šport z bistro glavo in knjižico s CD-jem z naslovom Sproščanje, moj mali priročnik

Domača stran: psiholab.si
E-poštni naslov: